Klubbens aktiviteter

Vores ordinære generalforsamling og hønsedag er veloverstået for denne gang. Der kommer et lidt mere fyldigt referat, lidt senere, men her de store "træk" fra dagen.

Endnu en hønsedag og generalforsamling er overstået, i fantastisk gode omgivelser.

Lene og Jens Berg i Voervadsbro havde indvilget i at huse os denne gang. Det kan nemt blive en vane, for vi havde da super forhold til vores arrangement.

Generalforsamlingen forløb stille og rolig. Regnskabet udviste et forventet underskud på ca. 1900 kr., både formandens beretning og regnskabet blev godkendt. Til bestyrelsen, blev Daniel Hyldig Andersen genvalgt, som suppleanter var der genvalg til Jens Berg og Finn B. Andersen. Som revisor blev Søren Eskerod nyvalgt og Finn B. Andersen genvalgt.

Til hønsedagen var en af vore kontaktdommere Hartvig Øvlisen, blevet indkaldt, til at bedømme de store N H, da to af vores specialdommere havde meldt afbud. Den tredje af specialdommerne Mads Kynde Jensen bedømte de fremmødte dværge.

Vi havde mange gode diskutioner under gennemgangen, bl.a. en om at der fremover skal trækkes for evt. sorte fjerribbe, især i vinger.

+20

Vis indblik

278 rækkevidde for opslag

Mads Kynde Jensen, Pia Rauff Andersen og 8 andre

3 kommentarer

Synes godt om

Kommenter

Igen i år var Mads, der var dommer

Nyeste kommentarer

02.08 | 06:42

Det kan jeg gøre for dig. vh Mads Kynde

01.08 | 19:11

Kan ikke finde ud af at slette en købs annonce

22.05 | 16:08

Hej, Jeg søger 2 hønekyllinger, el unge høner i brun el hvid i st...

29.04 | 18:25

Jeg vil gerne købe nogle rugeæg af brune dværg. Bor på Djursland